ALFAbike program 2022 Akár lelkes kerékpáros vagy, akár az autó alternatíváját keresed, az ALFAbike lehetővé teszi, hogy újra felfedezd a mobilitást és környezetbarát életmódot folytass.
Legyen szó élelmiszerboltokról, utazásról,sportolásról,kis állat szállításról,szabad idő egészséges eltöltésről vagy akár reklámról - az ALFAbike mindent szállít,megold...
A termék adatlapja »


Liberty kézi kocsi vagy kerékpár utánfutó Rakfelület belső mérete (mm): 750x500, Össztőmeg: Liberty Sport 7kg,Liberty Box 8kg,Liberty Cargo esetében 15kg. A termék adatlapja »

Alfetta 8463.3.00-8(8463) Rakfelület belső mérete (mm): 830x605x240, Tömeg: 23 kg A termék adatlapja »

ALFAbike M vagy XL alu kerékpárutánfutó ALFAbike - több funkciós kerékpár utánfutó.Készül két méretben (M és XL).
Alkalmas műanyag rekesz, oldalfalszett, kisállat doboz elhelyezésére (ALFAbike dog), amik számtalan felhasználási lehetőséget biztosítanak a tulajdonosának.
Az említett opciós tartozékokat az alap kerékpár utánfutó/kézikocsi megvásárlása után bármikor megvásárolhatja cégünknél.
A termék adatlapja »


ALFAbike dog Az ALFAbike kerékpárutánfutó kiegészitve tetszetős és praktikus kisállat kuckóval(opció) kutyák,cicák szállitására alkalmas utánfutót nyerünk,amely minden típusú kerékpárhóz csatlakoztatható,de igény szerint kézi változat is kialakitható. A kisállat kuckó othon kényelmes "lakhelyként" szolgálhat,de a kocsi hátsó ülésén is elhelyezhető. A "kutyaszállitó" tágas belső térnek és a 40 kg-os maximális teherbírásnak köszönhetően elégséges helyet kínál kicsi és közepesen nagy kutyák kényelmes szállítására. A zipzárral becsukható, szúnyoghálóval felszerelt nyílások az első,oldalsó és felső oldalon megkönnyítik kedvence beszállását az utánfutóba és biztosítják az ... A termék adatlapja »

Kuplung kerékpárutánfutóhóz Kuplung (kapcsolófej). A kerékpár utánfutó és a kézi kocsi e tartozék kiegészítésével használható kerékpár utánfutónként A termék adatlapja »